• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kast RH 51 C

€501,43
Modulaire hoge smalle kast met rechthoekig element en 1 kolom breed. Framekleur is chroom. Keuze uit diverse afmetingen en planken/legborden. Stel je eigen kast samen.
Levertijd 6 tot 8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kast RH 51 C

Modulaire kast RH51 van chrome

Modulaire hoge smalle kast met rechthoekig element en 1 kolom breed. Framekleur is chroom. Keuze uit diverse afmetingen en planken/legborden. Stel je eigen kast samen.

 

Abstracta System

Abstracta System is een modulair systeem, waarmee je kasten, tafeltjes en grote én kleine opstellingen kunt samenstellen.  Het is zelfs het éérste modulaire kastensysteem dat het mogelijk maakt  om complexe vormen snel en eenvoudig te maken. Het is daarmee een echte klassieker geworden.

De Deense architect en meubelontwerper Poul Cadovius  heeft het Abstracta System in de jaren ’60 ontworpen. Lees er hier meer over

 

Deens design

De ronde dunne – maar sterke – buizen en  de eenvoud van het ontwerp geeft het Abstracta System een minimalistisch design. Kenmerkend voor de Deense oorsprong van het product.  Het strakke en eigentijdse ontwerp leent zich voor veel ontwerpen en interieurs. Ontworpen in de jaren ’60, maar met het tijdloze ontwerp past  het nog steeds in vele interieurs.

 

Modulair meubelsysteem

Het Abstracta System bestaat uit twee basiscomponenten; buizen en verbindingsstukken. De verbindingsstukken passen in het uiteinde van de buizen en worden met een kleine hamer gefixeerd om stijve frames te creëren. Voeg hier legborden aan toe, en je kast is klaar. Met deze losse elementen kun je kasten in allerlei vormen maken, maar kun je er ook dressoirs en salontafels van maken.

 

Showroom

Abstracta System wordt in Nederland exclusief verkocht door De Machinekamer. De Machinekamer heeft een showroom in Zaandam. Hier staan diverse Abstracta System opstellingen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden met het Abstracta System.

 

Maatwerk

Het is mogelijk om je eigen kast, opstelling of tafeltje samen te stellen met Abstracta System.  Neem voor de maatwerk mogelijkheden contact met ons op.  Je kunt alle Abstracta System onderdelen los bestellen en zo helemaal je eigen kast samenstellen.

 

Abstracta voor de zakelijke markt

Abstracta System is ideaal voor zakelijke toepassingen in retail en horeca.  Het open karakter van het kastensysteem laat producten goed tot zijn recht komen.  Het Abstracta System wordt wereldwijd gebruikt voor beurzen, showrooms en winkelinrichting.