• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kast SP3105 Z

1 / 2
€695,00
Modulaire boekenkast met een speelse indeling. Hoge modulaire kast met rechthoekige elementen en 1 kolom breed. Framekleur is mat zwart. Afmeting: 82 x 42 x 215 cm (l x b x h)
Levertijd 6 tot 8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kast SP3105 Z

Modulaire boekenkast

 

Boekenkast met speelse indeling. De SP3105 heeft een zwart frame en houten legbladen. 

Dit hoge model kast is gemaakt van modulaire elementen en kan zodoende ook in andere opstellingen gemaakt worden. Zo kun je eindeloos variëren, ideaal als je je woonkamer anders wilt inrichten. Het is ook mogelijk om onderdelen los (bij) te bestellen. 

 

Abstracta System

Abstracta System is een modulair systeem, waarmee je kasten, tafeltjes en grote én kleine opstellingen kunt samenstellen.  Het is zelfs het éérste modulaire kastensysteem dat het mogelijk maakt  om complexe vormen snel en eenvoudig te maken. Het is daarmee een echte klassieker geworden.

De Deense architect en meubelontwerper Poul Cadovius  heeft het Abstracta System in de jaren ’60 ontworpen. Lees er hier meer over

 

Deens design

De ronde dunne – maar sterke – buizen en  de eenvoud van het ontwerp geeft het Abstracta System een minimalistisch design. Kenmerkend voor de Deense oorsprong van het product.  Het strakke en eigentijdse ontwerp leent zich voor veel ontwerpen en interieurs. Ontworpen in de jaren ’60, maar met het tijdloze ontwerp past  het nog steeds in vele interieurs.

 

Modulair meubelsysteem

Het Abstracta System bestaat uit twee basiscomponenten; buizen en verbindingsstukken. De verbindingsstukken passen in het uiteinde van de buizen en worden met een kleine hamer gefixeerd om stijve frames te creëren. Voeg hier legborden aan toe, en je kast is klaar. Met deze losse elementen kun je kasten in allerlei vormen maken, maar kun je er ook dressoirs en salontafels van maken.

 

Showrooms

Abstracta System wordt in Nederland exclusief verkocht door De Machinekamer. De Machinekamer heeft een showrooms in Zaandam en Utrecht. Hier staan diverse Abstracta System opstellingen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden met het Abstracta System.

 

Maatwerk

Het is mogelijk om je eigen kast, opstelling of tafeltje samen te stellen met Abstracta System.  Neem voor de maatwerk mogelijkheden contact met ons op.  Je kunt alle Abstracta System onderdelen los bestellen en zo helemaal je eigen kast samenstellen.

 

Abstracta voor de zakelijke markt

Abstracta System is ideaal voor zakelijke toepassingen in retail en horeca.  Het open karakter van het kastensysteem laat producten goed tot zijn recht komen.  Het Abstracta System wordt wereldwijd gebruikt voor beurzen, showrooms en winkelinrichting.