• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kast SP52 Z

€1.150,00
Speelse modulaire kast opgebouwd uit diverse elementen. Legborden zijn uitgevoerd in hout en Forbo. Framekleur is mat zwart. Modulaire kast, goed te gebruiken voor winkelinrichting en showrooms. Afmeting: 107 x 48 x 160 cm (l x b x h)
Levertijd 6 tot 8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kast SP52 Z

Winkeldisplay met speelse kubussen

Speelse modulaire kast opgebouwd uit kubussen en rechthoeken. De legborden zijn uitgevoerd in hout en Forbo. het metalen frame is mat zwart gepoedercoat. 

Het Abstracta System is ideaal voor het samenstellen van winkelinrichting. Wereldwijd wordt het systeem gebruikt voor beurzen, showrooms en winkels. Met het modulaire systeem woren winkel display's, toonbanken en etalagekasten gemaakt. het open karakter van het systeem laat producten goed tot zijn recht komen.  

Lees hier meer over de zakelijke toepassingen in retail en horeca. 

 

Abstracta System

Abstracta System is een modulair systeem, waarmee je kasten, tafeltjes en grote én kleine opstellingen kunt samenstellen.  Het is zelfs het éérste modulaire kastensysteem dat het mogelijk maakt  om complexe vormen snel en eenvoudig te maken. Het is daarmee een echte klassieker geworden.

De Deense architect en meubelontwerper Poul Cadovius  heeft het Abstracta System in de jaren ’60 ontworpen. Lees er hier meer over

 

Deens design

De ronde dunne – maar sterke – buizen en  de eenvoud van het ontwerp geeft het Abstracta System een minimalistisch design. Kenmerkend voor de Deense oorsprong van het product.  Het strakke en eigentijdse ontwerp leent zich voor veel ontwerpen en interieurs. Ontworpen in de jaren ’60, maar met het tijdloze ontwerp past  het nog steeds in vele interieurs.

 

Modulair meubelsysteem

Het Abstracta System bestaat uit twee basiscomponenten; buizen en verbindingsstukken. De verbindingsstukken passen in het uiteinde van de buizen en worden met een kleine hamer gefixeerd om stijve frames te creëren. Voeg hier legborden aan toe, en je kast is klaar. Met deze losse elementen kun je kasten in allerlei vormen maken, maar kun je er ook dressoirs en salontafels van maken.

 

Showrooms

Abstracta System wordt in Nederland exclusief verkocht door De Machinekamer. De Machinekamer heeft een showrooms in Zaandam en Utrecht. Hier staan diverse Abstracta System opstellingen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden met het Abstracta System.

 

Maatwerk

Het is mogelijk om je eigen kast, opstelling of tafeltje samen te stellen met Abstracta System.  Neem voor de maatwerk mogelijkheden contact met ons op.  Je kunt alle Abstracta System onderdelen los bestellen en zo helemaal je eigen kast samenstellen.