• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Abstracta modulair systeem

Abstracta® is een modulair systeem wat door zijn tijdloze ontwerp uitstekend is toe te passen in elk interieur. Het is bedacht in de jaren '60 door de Deense architect Poul Cadovius. Het modulaire systeem was het eerste in zijn soort dat complexe bouwvormen snel en eenvoudig mogelijk maakte. Met behulp van de losse componenten kunnen tal van vormen en designs gerealiseerd worden.

 

Eenvoudig op te bouwen

Het systeem bestaat uit twee basiscomponenten; buizen en verbindingsstukken. De verbindingsstukken passen in het uiteinde van de buizen en worden met een kleine hamer gefixeerd om stijve frames te creëren. Het voordeel van dit systeem zit hem in de eenvoud en flexibiliteit ervan; grote of kleine varianten kunnen snel worden geassembleerd. Het systeem is puur en elegant. Een ander voordeel is dat de componenten weinig opslagruimte in beslag nemen. De metalen buizen (ø13 mm) zijn verkrijgbaar in zwart, wit en chroom. Er is een range onderdelen verkrijgbaar waardoor bijna niets onmogelijk is. Als legborden kan worden gekozen uit metaal, hout, glas en Forbo Desktop.

Abstracta connector     System

Twee basiscomponenten                               Abstracta System 'jaren 60'

 

Voor thuis of op de zaak

Gebruik het als systeem als kast, dressoir, roomdivider, display, salontafel of creëer je eigen Abstracta stelling! Het systeem leent zich uitstekend voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.

Bekijk onze volledige collectie en laat je verleiden door dit simplistische design.