• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zakelijk

Abstracta in de winkel of horeca

Het Abstracta System is zeer geschikt voor de inrichting van winkels en horeca. Met het modulaire systeem kunnen toonkasten, winkelstellingen en toonbanken gemaakt worden. Met het Abstracta System geef je je zaak een stijlvolle, moderne en elegante uitstraling.

Winkelinrichting toonbalie toonbank

Toonbank of stellingkast

Het systeem is geschikt voor het tonen van uiteenlopende producten. Zo maak je met Abstracta eenvoudig een toonbank voor kleine producten, zoals bijvoorbeeld sieraden. Voor zwaardere en grotere producten zoals meubels kunnen winkelstellingen samengesteld worden. In de horeca wordt het Abstracta System regelmatig toegepast als kast of balie. 

Maatwerk

Op basis van de modellen in onze vaste collectie leveren we maatwerk, naar de wens van de klant met heel veel keus in grootte, vorm en kleur. Zoek je een afwijkend systeem voor in een winkel, op kantoor of in je horecazaak? We geven je graag advies en denken mee in je interieurwensen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Abstracta? Kom dan langs in onze showroom in Zaandam of neem contact met ons op. In onze showroom hebben we verschillende opstellingen staan. 

Kijk hier voor inspiratie.

 

Documentatie

Vul onderstaand formulier in voor het opvragen van images (HQ), CAD en specificaties. Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar [email protected]